Strēlniekam astoņi punkti CSKA graujošā uzvarā pār Šķēli un Štelmaheru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: cskabasket.com

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks svētdien guva astoņus punktus Vienotās līgas spēlē, pielikdams savu roku Maskavas CSKA komandas graujošā uzvarā.

Maskavieši viesos ar rezultātu 91:50 (31:10, 20:16, 23:14, 17:10) sagrāva Aigara Šķēles pārstāvēto Tallinas "Kalev"/"Cramo", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Strēlnieks laukumā pavadīja 23 minūtes un 51 sekundi, grozā raidot vienu no diviem divpunktu metieniem un divus no četriem "trejačiem".

Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, četras rezultatīvas piespēles, viena piezīme, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi un desmit efektivitātes koeficienta punkti.

Šķēle 23 minūtēs un 54 sekundēs netrāpīja savu vienīgo divpunktu metienu un visus četrus tālmetienus, veica trīs rezultatīvas piespēles, tika pie trim piezīmēm un negatīvas efektivitātes -2.

CSKA komandā rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Daniels Hekets, bet mājiniekiem 14 punktus guva Kails Vinaless.

CSKA ar deviņām uzvarām 12 mačos ieņem otro vietu, kamēr "Kalev"/"Cramo" ar pieciem panākumiem 12 cīņās ir devītā.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu