Siliņš ar 17 punktiem kaldina komandas uzvaru A sērijas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš svētdien guva 17 punktus Itālijas A sērijas spēlē, palīdzēdams Brešas "Germani Basket" komandai izcīnīt uzvaru.

Brešas basketbolisti viesos ar rezultātu 83:53 (25:15, 22:13, 16:12, 20:13) sagrāva Romas "Virtus" komandu.

Siliņš šajā duelī laukumā pavadīja 20 minūtes un 30 sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un piecus no deviņiem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, trīs reizes pārkāpa noteikumus un tika pie 15 efektivitātes koeficienta punktiem.

Siliņš bija rezultatīvākais Brešas komandā, bet pretiniekiem 12 punktus guva Amars Alibegovičs.

Tikmēr Artūrs Strautiņš guva trīs punktus spēlē, kurā viņa pārstāvētā Triestes "Allianz" savu līdzjutēju priekšā ar 86:96 (27:20, 23:33, 17:20, 19:23) atzina Kantu "Acqua S.Bernardo" pārākumu. 

Strautiņš nospēlēja 14 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no četriem soda metieniem, bet netrāpīja abus divpunktu metienus un savu vienīgo tālmetienu. Viņa kontā arī divas kļūdas un trīs piezīmes. 

Ingus Jakovičs sestdien guva 15 punktus Itālijas A sērijas spēlē, kļūdams par rezultatīvāko savā vienībā, taču Varēzes "Openjobmetis" izbraukumā ar rezultātu 72:93 piekāpās Kremonas "Guerino Vanolio" komandai.

A sērijas kopvērtējumā Brešas klubs ar astoņām uzvarām 13 spēlēs ieņem ceturto vietu, Varēzes vienība ar sešiem panākumiem ir 13., bet Triestes komanda ar trīs uzvarām ir priekšpēdējā, 16.pozīcijā.

Tikmēr Spānijas augstākajā līgā (ACB) Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" divu Katalonijas komandu duelī ar rezultātu 95:80 (21:14, 25:26, 20:29, 20:20) viesos pārspēja Badalonas "Joventut" un Artūru Žagaru.

Šmits desmit minūtēs un trīs sekundēs netrāpīja savu vienīgo divpunktu metienu, pārtvēra vienu bumbu, divas reizes pārkāpa noteikumus, iekrāja sliktāko +/- rādītāju komandā -11 un tika pie -2 efektivitātes koeficienta punktiem. Žagaram statistikas ailēs laukumā pavadīta viena sekunde.

Sestdien uz rezervistu soliņa palika Rinalds Mālmanis, kura pārstāvētā Seviljas "Coosur Real Betis" viesos ar 69:75 atzina Bilbao "RETAbet" pārākumu.

Barselonas komanda ar 11 uzvarām 14 spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu, Badalonas vienība ar septiņiem panākumiem ir astotā, bet Seviljas basketbolisti ar trim uzvarām ieņem pēdējo pozīciju starp 18 klubiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu