Dončičs laukumā varētu atgriezties pēc Ziemassvētkiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs.
Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvieša Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Dalasas "Mavericks" Luka Dončičs laukumā varētu atgriezties pēc Ziemassvētkiem, paudis vienības galvenais treneris Riks Kārlails.

Par slovēņu brīnumbērnu dēvētais basketbolists 14. decembra mačā pret Maiami "Heat" jau otrajā minūtē savainoja potīti, laukumā vairs neatgriežoties.

Kopš traumas gūšanas pagājusi vairāk nekā nedēļa, bet precīzu informāciju par sava līdera atgriešanos laukumā komanda vēl nevarot sniegt.

Pirms svētdiena mača izbraukumā pret NBA čempioniem Toronto "Raptors" Dončičs darbojās kopā ar treneru korpusa pārstāvi Džamalu Mozliju, izpildot metienus pa grozu. Tas gan nenotika intensīvā kustībā, tāpēc pagaidām ir pāragri spekulēt par slovēņa pilnīgu atlabšanu.

"Viņš ar katru dienu tuvojas tam, lai atgrieztos. Varat redzēt viņu pirms spēlēm metot pa grozu. Pagaidām nevaru jums pateikt precīzu atgriešanās datumu," žurnālistiem sacīja Kārlails.

"Pēc spēles Toronto mums plānota triju dienu pauze. Plānots, ka viņš varētu spēlēt mačos pēc Ziemassvētkiem. Ja pieņemat, ka viņš atgriezīsies jau 26. decembra spēlē, tas ir jūsu pašu risks tā domāt. Es priecātos, ja tā tiešām notiktu, bet līdz tam Lukam vēl tāls ceļš ejams."

26. decembrī "Mavericks" savā laukumā uzņems Sanantonio "Spurs", bet 28. decembrī izbraukumā tiksies ar novājināto Goldensteitas "Warriors". Jau 29. decembrī Dalasas klubam būs jāspēlē viesos pret Losandželosas "Lakers".

"Mavericks" ar 19 uzvarām un 10 zaudējumiem šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu