Timma atgriezīsies laukumā pēc trīs nedēļu pārtraukuma

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.ru

Latvijas basketbolists Jānis Timma, kurš traumas dēļ nav spēlējis trīs nedēļas, ceturtdien atgriezīsies laukumā, Krievijas ziņu aģentūrai "Ria Novosti" apstiprinājis Maskavas apgabala "Himki" komandas preses dienests.

Timma pēdējo reizi laukumā devās 2. decembrī VTB Vienotās līgas spēlē, kurā "Himki" ar rezultātu 113:87 uzveica citu Krievijas klubu "Ņižņij Novgorod".

Trīs nedēļas Timma nav spēlējis kājas traumas dēļ. Savainojumu latvietis esot guvis treniņā decembra sākumā.

Latvijas basketbolista atgriešanās laukumā plānota ceturtdien, 26. decembrī, kad "Himki" izbraukumā ULEB Eirolīgā spēlē spēkosies ar Riharda Lomaža pārstāvēto Francijas klubu Vilērbānas ASVEL.

Timma šosezon mocījies arī ar sāpēm rokā. Viņš šosezon "Himki" sastāvā piedalījies 7 no 12 spēlēm Vienotajā līgā un 8 no 15 mačiem ULEB Eirolīgā.

Patlaban 27 gadus vecais Timma šosezon Vienotajā līgā vidēji vidēji guvis 11,1 punktu, bet Eirolīgā uzrucēja kontā ir 14,4 punkti. 

"Himki" komandā kopā ar Timmu šosezon spēlē arī Dairis Bertāns, kurš Vienotajā līgā vidēji guvis 9,4 punktus, bet Eirolīgā viņa rēķinā 5,1 punkts.

Vienotās līgas kopvērtējumā "Himki" ar 11 uzvarām un 1 zaudējumu ir turnīra tabulas pašā augšgalā, bet Eirolīgā klubs ar bilanci 8-7 ierindojas 7. vietā.

Video: Timma gūst 26 punktus, kas ir viņa karjeras rekords Eirolīgā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu