Porziņģi nominē NBA nedēļas labākā spēlētāja balvai

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komandu pārstāvošais latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis bija nominēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākā spēlētāja balvai Rietumu konferencē, ziņo NBA.

Par devītās sacensību nedēļas labāko spēlētāju Rietumu konferencē atzīts Oklahomasitijas "Thunder" vāciešu aizsargs Deniss Šrēders.

Savukārt Austrumu konferencē par nedēļas labāko spēlētāju kļuvis Toronto "Raptors" saspēles vadītājs Kails Laurijs, kurš īpaši izcēlās svētdien, Kanādas klubam atspēlējoties un izcīnot uzvaru pret Porziņģa pārstāvēto "Mavericks".

Porziņģis kopā ar Portlendas "Trail Blazers" pārstāvi Damjanu Lilardu, Raselu Vestbruku no Hjūstonas "Rockets" un Jūtas "Jazz" basketbolistu Donovanu Mičelu bija pārējie kandidāti uz labākā spēlētāja balvu Rietumos.

Austrumos teicama nedēļa padevās arī Bamam Adebajo no Maiami "Heat", Rodiona Kuruca komandas biedram Bruklinas "Nets" Spenseram Dinvīdijam, Kolinam Sekstonam no Klīvlendas "Cavaliers" un Džeisonam Tatumam no Bostonas "Celtics".

2017. gada novembra sākumā Porziņģis saņēma Austrumu konferences labākā spēlētāja balvu.

Porziņģis šosezon 28 spēlēs vidēji guvis 17,3 punktus, izcīnījis 9,6 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,1 metienu, kas šobrīd ir sestais labākais rādītājs visā līgā starp metienu bloķētājiem.

Iepriekšējos piecos mačos pēc kārtas Porziņģis ticis pie "double-double" jeb divciparu rādītāja gūtajos punktos un izcīnītajās atlēkušajās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu