Denveras "Nuggets" pagarina līgumu ar galveno treneri Melounu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Denveras "Nuggets" pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Maiku Melounu.

Līgums ar 48 gadus veco speciālistu pagarināts līdz 2022./2023.gada sezonas beigām.

Melouns "Nuggets" grožus pārņēma 2015.gada vasarā, šajā laikā 357 spēlēs ar vienību izcīnot 194 uzvaras, kas ir ceturtais labākais  rādītājs komandas vēsturē. Iepriekšējā sezonā Denveras basketbolisti ar 54 uzvarām 82 mačos ieņēma otro vietu Rietumu konferencē un pirmo reizi desmit gadu laikā sasniedza izslēgšanas turnīra otro kārtu.

Šajā sezonā "Nuggets" 29 mačos iekrājusi 21 uzvaru, kas dod otro pozīciju konkurencē.

Iepriekš Melouns vadīja Sakramento "Kings" komandu, tomēr viņa vadībā tā nedaudz vairāk nekā gada laikā guva vien 39 panākumus 106 dueļos, un 2014.gada decembrī speciālists tika atbrīvots no amata.

Pirms tam Melouns divas sezonas bija galvenā trenera palīgs Goldensteitas "Warriors" komandā, strādājot arī ar latvieti Andri Biedriņu. Karjeras laikā Melouns strādājis par trenera palīgu arī Ņujorkas "Knicks", Ņūorleānas "Hornets" un Klīvlendas "Cavaliers". Kopumā viņš NBA nostrādājis jau 17 gadus, bet pirms tam septiņus gadus strādājis ar koledžu komandām.

Maikls Melouns ir dēls ilggadējam NBA trenerim Brendanam Melounam, kurš līgā nostrādāja 27 sezonas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu