Daugaviņš spēlē rezultatīvi; "Spartak" turpina uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš trešdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, palīdzēdams viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai izcīnīt uzvaru.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā "Spartak" viesos ar rezultātu 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) pārspēja Novosibirskas "Sibirj", svinot ceturto panākumu pēc kārtas.

Daugaviņš rezultatīvi asistēja komanda trešajos un piektajos vārtos. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 54 sekundes, kuru laikā pa vārtiem nemeta, kamēr Karsums bija ārpus pieteikuma.

Daugaviņš šajā sezonā 37 spēlēs guvis astoņus vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles.

Tāpat uzvaru trešdien svinēja uzbrucēja Gunāra Skvorcova pārstāvēta Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) pārspēja Minskas "Dinamo". Skvorcovs nospēlēja septiņas minūtes un 43 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja divos no sešiem iemetieniem un tika pie divām soda minūtēm.

Tikmēr Miks Indrašis vēl joprojām nav atgriezies laukumā, bet viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" viesos ar 3:0 (0:0, 1:0, 3:0) pārspēja Maskavas CSKA hokejistus. Indrašis, kuram pirms trim nedēļām salauza degunu, nebija pieteikts šai spēlei.

"Dinamo" ar 53 punktiem 41 spēlē ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, "Spartak" ar 51 punktu 40 cīņās ir ceturtā, kamēr "Kuņluņ Red Star" ar 47 punktiem 42 cīņās ir sestā Austrumos.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu