Strēlnieks palīdz CSKA Kaļiņingradā uzvarēt Milānas klubu

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: cskabasket.com

Latviešu basketbolists Jānis Strēlnieks ceturtdien guva divus punktus ULEB Eirolīgas 16.kārtas spēlē, palīdzēdams Maskavas CSKA komandai svinēt uzvaru.

Maskavieši mājās ar rezultātu 78:75 (19:13, 13:26, 27:22, 19:14) apspēlēja Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" (Itālija).

CSKA uzvarēja līdzīgā cīņā, kurā nevienai no komandām neizdevās sasniegt desmit punktu pārsvaru. Tomēr beigās šaubas par CSKA uzvaru neradās, Artūram Gudaitim pēdējos trīs punktus gūstot līdz ar mača beigu sirēnu.

Strēlnieks šajā duelī laukumā pavadīja 11 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā iemeta abus soda metienus, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja pārkāpumu pretiniekam, kā arī sakrāja lietderības koeficientu divi.

Uzvarētāju labā Daniels Hekets guva 28, Maiks Džeimss sakrāja 17 punktus, sešas atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles, bet Johannesam Foigtmanam 14 punkti un astoņas zem groziem izcīnītas bumbas. Viesu rindās ar izcīnītajiem 13 punktiem rezultatīvākais bija Gudaitis.

Turnīra tabulā ar 11 uzvarām 16 mačos CSKA ieņem piekto vietu.

Citā mačā līdervienība Stambulas "Anadolu Efes" komanda savā laukumā ar 99:79 (23:19, 25:22, 32:17, 19:21) pārspēja Telavivas "Maccabi FOX".

Stambulas kluba labā Vasilije Micičs guva 23 punktus, Bobuā Rodrigs pievienoja 22 punktus, bet viesiem ar 15 punktiem rezultatīvākais bija Džeiks Koens.

Šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir par divām vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota maija beigās Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni astoto reizi kļuva Maskavas CSKA, kas finālspēlē uzveica Stambulas "Anadolu Efes".

Madrides "Real" ir tituliem bagātākā komanda, ULEB Eirolīgā triumfējot desmit reizes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu