Vailders un Fjūrijs otro cīņu aizvadīs februārī Lasvegasā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders un Taisons Fjūrijs
Deontejs Vailders un Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītā boksa smagsvaru Deonteja Vaildera un Taisona Fjūrija revanša cīņa tiks aizvadīta 22.februārī Lasvegasā, paziņojuši abi bokseri.

Vailders sola, ka pēc cīņas vairs nevienam nebūs nekādu jautājumu un viņš būs pabeidzis, ko sācis, turpretī Fjūrijs aicina līdzjutējus skatīties, kā viņš "izslēdz" Vailderu.

Amerikānis Vailders ar britu Fjūriju spēkojās pagājušā gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti. 

Pēc tam maijā 34 gadus vecais Vailders pirmajā raundā nokautēja savu tautieti Dominiku Brīzīli, bet pirms mēneša septītajā raundā tika galā ar kubieti Luisu Ortisu. Vailders prestižāko Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu aizstāvējis desmit reizes.

Karjeras laikā Vailders uzvarējis 42 no 43 cīņām, 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viens mačs noslēdzies neizšķirti. 

Tikmēr 31 gadu vecais Fjūrijs jūnijā otrajā raundā nokautēja vācieti Tomu Švarcu, bet septembrī pēc punktiem uzvarēja zviedru Oto Vālinu.

Brits karjeras laikā uzvarējis 29 no 30 cīņām, 20 gadījumos to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti. 

Savulaik bija arī spekulācijas, ka Vailders varētu savu nākamo cīņu aizvadīt pret citu britu Entoniju Džošua, kurš pirms trim nedēļām cīņā ar meksikāni Endiju Ruisu atguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu