Cibuļskim rezultatīva piespēle Čehijas līgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: mountfieldhk.cz

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis sestdien Čehijas čempionātā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot savai komandai Hradeckrālovas "Mountfield" izcīnīt drošu uzvaru.

"Mountfield" mājās ar 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) uzvarēja Prāgas "Sparta".

Cibuļskis laukumā pavadīja 18 minūtes un 19 sekundes, rezultatīvi piespēlējot komandas uzvaras vārtu guvumā. Aizsargs ar citām aktivitātēm neizcēlās un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētājiem divus vārtus un rezultatīvu piespēli iekrāja Lukašs Cingls, bet divas piespēles un vārti Matejam Čalupam.

Citā spēlē Roberta Bukarta un Frenka Razgala pārstāvēta Ostravas "Vītkovice Ridera" viesos ar 1:3 (0:2, 1:0, 0:1) zaudēja Brno "Kometa".

Bukarts laukumā pavadīja 19 ar pusi minūtes un izdarīja četrus metienus, bet Razgals nospēlēja 12 minūtes un 38 sekundes, veicot četrus metienus. Abi hokejisti spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Tikmēr Zlīnas "PSG Berani" ar Ralfu Freibergu sastāvā mājās ar 6:0 (2:0, 1:0, 3:0) sagrāva Kladno "Ritīrži".

Freibergs laukumā pabija gandrīz 20 minūtes, to laikā veicot trīs metienus pa pretinieku vārtiem, spēli noslēgdams ar pozitīvu lietderības koeficientu +3. Aizsargs bija vienīgais savas maiņas spēlētājs, kurš šajā duelī nenopelnīja rezultativitātes punktu.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk ar 53 punktiem 31 spēlē ir Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas ierindojusies ceturtajā pozīcijā. Četras vietas zemāk ar 45 punktiem 32 mačos ir "Mountfield", Zlīnas komanda ar 43 punktiem 31 cīņā ir devītā, bet Bukarta un Razgala klubs ar 34 punktiem ir pirmspēdējā, 13.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu