Indrašis laukumā atgriežas ar rezultatīvu piespēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis svētdien aizvadīja savu pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli trīs nedēļu laikā un veica rezultatīvu piespēli, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Maskavas "Dinamo" izcīnītu uzvaru.

Maskavieši viesos ar 4:5 (1:3, 1:0, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu, pārtraucot četru uzvaru sēriju.

Indrašim 6.decembra spēlē tika salauzts deguns, un trīs nedēļas pēc traumas gūšanas viņš atgriezās laukumā.

Latvijas uzbrucējs 11.minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Mihailam Grigorjevam panākt 1:1, taču trīs minūtes vēlāk mājinieki atgriezās vadībā un pēcāk panāca 3:1. Viesi atspēlējās un bija vadībā mača pēdējā minūtē, taču septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām Tomāšs Filipi panāca 4:4.

Spēle turpinājās pagarinājumā, kurā vārti netika gūti, līdz ar to cīņas uzvarētāja tika noskaidrota pēcspēles metienu sērijā. Tajā ar 2:0 uzvarēja mājinieki, kuri bija pārāki arī visā mačā. Indrašis izpildīja "bullīti", taču viņa metienu neitralizēja Vasīlijs Košečkins.

Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja divos iemetienos un tika pie divām soda minūtēm. Viņš šosezon 30 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles.

Tikmēr piecu uzvaru sērija pārtrūka uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Spartak" komandai, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajiem vīriem viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpjoties "Soči" vienībai.

Daugaviņš 18 minūtēs un 22 sekundēs zaudēja savā vienīgajā iemetienā, bet Karsums 15 minūtēs un 21 sekundē vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un uzvarēja divos no četriem iemetieniem.

Karsums šosezon 34 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, bet Daugaviņam 39 dueļos ir astoņi vārti un 16 rezultatīvas piespēles.

Vēl Artūrs Kulda pēc Rīgas "Dinamo" pamešanas aizvadīja savu pirmo spēli Čerepovecas "Severstaļ" komandā, aizsarga pārstāvētajai vienībai mājās ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspējot Sanktpēterburgas SKA.

Kulda nospēlēja 21 minūti un 44 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu. Viņam šajā sezonā septiņās spēlēs ir divas rezultatīvas piespēles.

"Dinamo" ar 56 punktiem 43 spēlēs ir trešā Rietumu konferencē, "Spartak" ar 54 punktiem 42 cīņās ieņem ceturto pozīciju, kamēr "Severstaļ" ar 37 punktiem 43 mačos it desmitajā vietā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu