Bobslejisti aizvadījuši treniņbraucienus Vinterbergas trasē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bobslejisti (pilots Oskars Ķibermanis)
Latvijas bobslejisti (pilots Oskars Ķibermanis) Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas bobslejisti aizvadījuši pirmos treniņbrauciienus Vinterbergas trasē Vācijā, gatavojoties Pasaules kausa posmam un Eiropas čempionātam četriniekos.

Oskara Ķibermaņa vadītā ekipāža treniņbraucienos uzrādīja 2., 4., 5. un 7. rezultātu. Divos treniņbraucienos Latvijas vadošais pilots nestartēja.

Savukārt otrais pilots Ralfs Bērziņš ierindojās 5., 6., 7., 8. un 13. pozīcijā. Noslēdzošajā treniņbraucienā viņš nepiedalījās.

​Trijos no sešiem treniņbraucieniem ātrākais bija vācietis Niko Valters, bet divreiz labāko rezultātu uzrādīja Kanādas pilots Džastins Kripss.

Vācijas pilots Niko Valters gatavojas sezonas pirmajiem mačiem, jo pagājušā gada nogalē viņš nestartēja traumas dēļ.

Piektdien notiks Pasaules kausa posms četrinieku ekipāžām, savukārt sestdien nākamais etaps vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts četriniekiem.

Ķibermanis ar stūmējiem Matīsu Mikni, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu pērn Kēnigszē trasē Vācijā izcīnīja sudraba medaļas.

Atgādinām, ka Eiropas čempionāts bobslejā divniekiem būs Pasaules kausa izcīņas sezonas noslēgumā Siguldas trasē no 14. līdz 16. februārim.

Siguldā arī tiks pasniegtas 2014. gada Soču olimpisko spēļu medaļas, jo pēc Krievijas bobslejistu diskvalifikācijas Melbārdim pienākas divas godalgas - ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Jāni Strengu un Arvi Vilkasti zelts četriniekos un bronza divniekos kopā ar Dreiškenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu