Makgregora treneris: Nekad neesmu redzējis Konoru tik labā formā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozā Īrijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Konora Makgregora treneris Džons Kavana izteicies - viņa audzēknis ir labākajā sportiskajā formā, kādu viņš novērojis. 

Makgregors gatavojas savai atgriešanās cīņai, kas notiks 18. janvārī Lasvegasā. Viņa pretinieks būs leģendārais Donalds "Kovbojs" Serone.

"1. janvāris bija pēdējais smagais sparings pirms došanās uz Lasvegasu. Ja godīgi, Konors ir labākajā formā, kādu es viņu esmu redzējis," tviterī raksta Kavana. "Vēl pirms sešiem mēnešiem es nebiju pārliecināts, ka tas ir iespējams. Jūs gaida īsts saldais ēdiens. Priecājos par labu sēdvietu #UFC246."

Cīņa notiks svara kategorijā līdz 77 kilogramiem (welterweight). Makgregors šajā svara kategorijā aizvadīja abas cīņas pret amerikāni Neitu Diazu. 

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu. Savukārt Serone savā MMA karjerā aizvadījis 50 cīņas, no kurām 23 ir UFC ietvaros (organizācijas rekords). Viņš izcīnījis 36 uzvaras, piedzīvojis 13 zaudējumus, bet viena cīņa nenotika. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu