Brāļi Dukuri aizvadījuši treniņbraucienus, gatavojoties PK posmam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomass Dukurs
Tomass Dukurs Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukurs aizvadījuši pirmos treniņbraucienos, gatavojoties Pasaules kausa (PK) posmam, kas šajā nedēļas nogalē risināsies Vinterbergas trasē Vācijā.

M.Dukurs treniņbraucienos uzrādījis 6., 7., 9. un 11. rezultātu, savukārt T.Dukurs trīsreiz ierindojās 8. pozīcijā, bet vienreiz bija arī 5. vietā.

Visos četros treniņbraucienos uzvarēja Vācijas skeletonists Aksels Jungks, bet divreiz 2. un divreiz 3. rezultātu uzrādīja vācietis Aleksandrs Gasners.

Šosezon aizvadīti divi PK posmi, abi notika Leikplesidas trasē ASV. Pirmajā posmā uzvarēja Jungks, bet otrajā labākais bija krievs Aleksandrs Tretjakovs.

PK sezonas kopvērtējumā līderis ar 425 punktiem ir Tretjakovs, bet par 5 punktiem mazāk ir M.Dukuram, kurš Leikplesidā divreiz bija otrais.

Jungks ar 417 punktiem ir trešais, vācietis Fēlikss Keisingers ir ceturtais ar 384 punktiem, bet sestais patlaban ir T.Dukurs ar 360 punktiem.

Skeletonisti PK posma sacensības aizvadīs svētdien, bet piektdien un sestdien paredzēti bobsleja mači četrinieku ekipāžām.

Sestdien PK posms bobslejā četriniekiem būs arī Eiropas čempionāts.

Atgādinām, ka no 14. līdz 16. februārim Siguldā risināsies PK sezonas noslēdzošais posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts skeletonā un bobslejā divniekiem.

Siguldā arī tiks pasniegtas 2014. gada Soču olimpisko spēļu medaļas, jo pēc Krievijas bobslejistu diskvalifikācijas Melbārdim pienākas divas godalgas - ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Jāni Strengu un Arvi Vilkasti zelts četriniekos un bronza divniekos kopā ar Dreiškenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu