Par NBA labākajiem spēlētājiem decembrī atzīti Adetokunbo un Hārdens

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens un Jannis Adetokunbo.
Džeimss Hārdens un Jannis Adetokunbo. Foto: AFP / USA Today sports / Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labākajiem spēlētājiem decembrī atzīti Milvoki "Bucks" uzbrucējs Jannis Adetokunbo un Hjūstonas "Rockets" aizsargs Džeimss Hārdens.

"Bucks" pārstāvi Adetokunbo par labāko atzina jau otro mēnesi pēc kārtas. Decembrī viņš izcēlās ar 29,3 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un 5,3 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Hārdens joprojām ir NBA rezultatīvākais spēlētājs, bet decembrī viņš izcēlās ar 37,3 punktiem, 5,6 atlēkušajām bumbām un 6,9 rezultatīvām piespēlēm.

Par mēneša labākajiem debitantiem līga atzina Maiami "Heat" pārstāvi Kendriku Nanu un Memfisas "Grizzlies" spēlētāju Dža Morantu. Abi šie basketbolisti identisku apbalvojumu saņēma arī oktobrī un novembrī.

Nans decembrī guva 15,5 punktus, izcīnīja 3,3 atlēkušās bumbas, veica 3,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 0,5 bumbas. Savukārt Morants guva 15,5 punktus, izcīnīja 3,3 bumbas un veica 6,5 rezultatīvas piespēles.

Par decembra labākajiem treneriem NBA kļuva "Bucks" vadītājs Maiks Badenholcers un Oklahomsitijas "Thunder" stūrmanis Billijs Donovans.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu