Noteikts Latvijas futbola gada foto

CopyDraugiem X Whatsapp
"Latvijas futbola gada foto 2019"
"Latvijas futbola gada foto 2019" Foto: Aiga Veisa ar darbu "Respect"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) un portāla TVNET rīkotajā konkursā par titulu "Latvijas futbola gada foto 2019" uzvarējusi Aiga Veisa ar darbu "Respect", iegūstot vislielāko atbalstu portāla TVNET lietotāju balsojumā.

Foto, kas attēlo klusu "paldies" pirms Virslīgas spēles starp FK "Liepāja" un "Valmiera Glass"/ViA komandām, ļoti saspringtā balsojuma izskaņā apsteidza Sanitas Ievas Sparānes darbu ar nosaukumu "Emocijas no sirds". Tajā fiksēts brīdis pēc pirmajiem Latvijas izlases futbolistu gūtajiem vārtiem Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kad spēlē pret Izraēlu precīzs bija Vladimirs Kamešs. Šo divu autoru darbi balsojumā ieguva pārliecinoši lielāko balsu skaitu, bet labāko trijnieku noslēdza Juris Gūtmans un "Moderni fani".

Uzreiz aiz labāko trijnieka ar diviem foto ierindojās Nora Krevņeva-Baibakova, bet tālāk sekoja attiecīgi Ieva Babre, Pāvels Kuriļonoks, Anatolijs Hazovs, Jānis Klāks, Sergejs Sergejevs, Romāns Kokšarovs un vēl viens Sanitas Ievas Sparānes darbs.

Foto: "Latvijas futbola gada foto 2019" nominanti

Tādējādi Aigas Veisas rokās nonāks tradicionālā Latvijas futbola gada izcilnieku trofeja. Citu Latvijas futbola aizvadītā gada balvu ieguvējus LFF paziņos vēlāk šomēnes.

Iepriekš decembrī LFF aicināja foto profesionāļus un entuziastus iesūtīt savus foto darbus dalībai konkursā. Foto varēja atspoguļot jebko no futbola daudzveidības - mirkļi no profesionālā futbola, amatieru spēlēm, bērnu futbola mačiem, cīņām pagalmā vai citviet. LFF žūrija izvēlējās 12 labākās fotogrāfijas, par kurām portāla TVNET lietotāji varēja balsot no 23. decembra līdz 2. janvārim.

Latvijas futbola gada foto tika noteikts trešo reizi pēc kārtas. Iepriekšējos gados balsojumā uzvarēja Nora Krevņeva-Baibakova un Sanita Ieva Sparāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu