Medijs: "Mavericks" rīkojas piesardzīgi attiecībā uz Porziņģa traumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis laukumā varētu atgriezties nākamnedēļ, vēsta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Tims Makmāns (Tim MacMahon) no Ziemeļamerikas medija ESPN.

Porziņģis ceļgala sāpju dēļ izlaidis iepriekšējās divas spēles, kurās Dalasas "Mavericks" spēlēja ar mainīgām sekmēm - zaudējums pret Oklahomasitijas "Thunder" un uzvara pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets".

ESPN žurnālists vēsta, ka Porziņģis izlaidīs arī nākamo spēli. "Mavericks" naktī uz svētdienu plkst. 3.30 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems Šarlotas "Hornets" komandu.

Kā norāda ESPN žurnālists, Porziņģis laukumā varētu atgriezties nākamnedēļ. Kāds kluba pārstāvis Makmānam atklājis, ka liepājnieka savainojums nav nopietns, bet komanda vēlas būt piesardzīga attiecībā uz latvieša traumu.

Dalasai ar iepriekšējo maču sākās 6 mājas spēļu sērija. Porziņģis varētu komandai palīdzēt nākamnedēļ gaidāmajās 4 mājas spēlēs pret Čikāgas "Bulls", Denveras "Nuggets", Losandželosas "Lakers" un Filadelfijas "76ers".

Patlaban 24 gadus vecais Porziņģis šosezon piedalījies 31 no 34 komandas mačiem, vidēji spēlē guvis 17,3 punktus, izcīnījis 9,4 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,1 metienu, kas šobrīd ir 5. labākais rādītājs visā līgā.

"Mavericks" ar 22 uzvarām un 12 zaudējumiem ieņem 5. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, atpaliekot no Hjūstonas "Rockets" (23-11), Losandželosas "Clippers" (25-11), "Nuggets" (24-10) un "Lakers" (27-7).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu