Indraša "Dinamo" Maskavas derbijā apspēlē "Spartak"

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda svētdien palīdzēja Čerepovecas "Severstaļ" komandai svinēt uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē. Tikmēr Maskavas derbijā "Spartak" hokejisti piekāpās "Dinamo" hokejistiem. 

Čerepovecas hokejisti savā laukumā ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) pārspēja Habarovskas "Amur", izcīnot trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs un turpinot cīņu par izslēgšanas turnīru.

Kulda šajā duelī uz ledus pavadīja 19 minūtes un 36 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Latviešu aizsargs, kurš decembri pavadīja Rīgas "Dinamo" kreklā, šajā sezonā deviņās spēlēs atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet "Severstaļ" sastāvā viņš punktus nav guvis.

Tikmēr zaudējumu cieta uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas savās mājās ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) piekāpās Maskavas "Dinamo" vienībai, kuras pieteikumā nebija Mika Indraša.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā komanda decembra otrajā pusē uzvarēja piecās spēlēs pēc kārtas, bet tagad ir trīs zaudējumu sērijā. 

Karsums uz ledus pavadītajās 15 minūtēs un 16 sekundēs divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, izprovocēja vienu pārkāpumu un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem. Tikmēr Daugaviņš 18 minūšu un 55 sekunžu laikā divreiz meta pa vārtiem un uzvarēja abos iemetienos.

Karsums šajā sezonā 36 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, bet Daugaviņam 41 cīņā ir astoņi precīzi metieni un 17 piespēles.

"Dinamo" ar 60 punktiem 45 spēlēs ir trešā Rietumu konferencē, "Spartak" ar 54 punktiem 44 cīņās atrodama piektajā vietā, bet "Severstaļ" ar 39 punktiem 45 dueļos ir desmitā, pirmajam astotniekam zaudējot deviņus punktus.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.    

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu