Šķēlem produktīvs sniegums Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Hendrik Osula

Latvijas basketbolists Aigars Šķēle svētdien Vienotās līgas spēlē atzīmējās ar 16 punktiem, bet neglāba Tallinas "Kalev"/"Cramo" komandu no zaudējuma.

Roberta Štelmahera vadītā Tallinas komanda savā laukumā ar 70:92 (18:18, 21:27, 13:23, 18:24) atzina Polijas kluba Zelona Guras "Stelmet" pārākumu.

Šķēle laukumā pavadīja 28 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no septiņiem divpunktu metieniem, vienu no pieciem "trejačiem" un savu vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles, pieļāva četras kļūdas, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes un iekrāja 19 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija labākais rādītājs komandā.

Šķēle ar 16 punktiem bija rezultatīvākais mājinieku rindās, bet viesiem 21 punktu guva Drū Gordons.

Latviešu pārstāvētā komanda ar piecām uzvarām 13 spēlēs atkāpusies uz desmito vietu.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu