Usiks atklāj, ka ringā ir gatavs piekāpties (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais absolūtais pasaules boksa čempions pirmā smagā svara kategorijā ukrainis Oleksandrs Usiks atklājis, ka ringā ir gatavs piekāpties pretiniekam, ja jūt, ka sāncensis ir daudz vājāks par viņu. 

"Ziniet, man bieži jautā: lūk, bokss, - tu taču esi pareizticīgais, bet kaujies... Bet es atbildu, ka nekaujos. To taču arī radījis Visuvarenais. Viņš pieļāvis, izveidojis sportu, lai cilvēki tur sacenstos," Youtube kanālā "Vitraž" sacīja Usiks. 

Viņš ir ticīgs cilvēks un cenšas katru svētdienu apmeklēt baznīcu. 

"Es nedodos ringā ar mērķi kaitēt pretiniekam vai viņa ģimenei. Izeju ar viņu sacensties. Ja redzēšu, ka uz pretinieka fona izskatos ievērojami spēcīgāks, iespējams, nesitīšu tik stipri pa galvu, bet, piemēram, virzīšu sitienus zemāk - pa ķermeni. Ringā vienmēr dodos bez naida," teica Usiks. 

32 gadus vecais Usiks oktobrī ar uzvaru debitēja smagsvaru kategorijā, Čikāgā septītajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot amerikāni Čezu Viterspūnu.

Usiks profesionāla boksera karjerā aizvadījis 17 cīņas, visos dueļos gūstot uzvaru (13 nokauti).

Ukrainis iepriekš vairākkārt uzsvēris, ka viņa mērķis ir cīnīties ar britu Entoniju Džošua, meksikāni Endiju Ruisu junioru vai Deonteju Vailderu no ASV. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu