LFF uztic virslīgas komerctiesības LFV uz vēl trim gadiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Krivuņecs (no kreisās) un Edgars Pukinsks
Maksims Krivuņecs (no kreisās) un Edgars Pukinsks Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija (LFF) arī turpmāk tiesības rīkot virslīgas čempionātu uzticējusi biedrībai "Latvijas Futbola Virslīga" (LFV). Pirmdien, 6. janvārī, oficiāli parakstīts trīs gadu līgums par savstarpējās sadarbības turpināšanu līdz 2023. gadam. Virslīgas čempionāta norise jau kopš 2012. gada notiek ar LFV līdziesaistīšanos.

Pašlaik LFV vadības pārraudzībā ir informatīvie, komerctiesību, mārketinga, TV translāciju, kalendāra un citi organizatoriskie darbi, savukārt virslīgas čempionāta reglamenta un licencēšanas jautājumi, kā arī tiesnešu atalgojuma nodrošināšanas pienākumi ir uzticēti LFF.

"Mēs no LFF puses vēlamies nostiprināt sadarbības ar stratēģiskajiem partneriem ilgtermiņā, lai nodrošinātu stabilitāti. Tieši tāpēc strādājām tai virzienā, lai panāktu ilgtermiņa vienošanos. Ir liels gandarījums par to, ka LFF un LFV nu sadarbosies vismaz vēl trīs gadu termiņā," norāda LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks. "Vēlamies, kopīgi sadarbojoties, nostiprināt līgu visās tās jomās. Manuprāt, 2019. gadā LFV veiktais darbs virslīgas organizēšanā un informatīvajā apritē bija ļoti labs, tika sasniegtas jaunas virsotnes un, nākotnē raugoties, virslīga ir uzstādījusi kvalitātes standarta latiņu vēl nebijušos augstumos. Bija interesants čempionāts, daudzpusīgi atspoguļots visdažādākajos informatīvajos kanālos, tika ieviestas tādas jaunas lietas kā, piemēram, Fantasy līga, kas ir vēl viens papildu veids, kā piesaistīt līdzjutējus."

Sadarbības finansiālie nosacījumi palikuši iepriekšējā apjomā. "Pārrunu ceļš par sadarbības turpināšanu bija produktīvs un vienkāršs, jo abas puses bija maksimāli ieinteresētas turpināt kopdarbu, attīstot pašmāju klubu futbola piramīdas virsotni. Mērķis abām pusēm ir vienāds - uzlabot līgas organizatorisko kvalitāti un komercdarbību," uzsvēra Pukinsks.

"Latvijas futbola virslīgas vārdā vēlos paust gandarījumu par noslēgto pirmo ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Latvijas Futbola federāciju. Līdz šim sadarbība tika pārskatīta ik pēc sezonas, taču ilgtermiņa uzticības apliecināšana ir loģisks un patīkams solis, jo mūsu biedrības darba rezultāts tiek plaši novērtēts. Mums šī diena ir ļoti nozīmīga, jo ilgtermiņa sadarbības līgums ļaus pilnībā koncentrēties uz mūsu virslīgas attīstību, kam pamats būs ilgtermiņa attiecību veidošana gan ar LFF, gan Latvijas futbola virslīgas sadarbības partneriem. Tas viennozīmīgi dos iespēju arī precīzāk plānot gan finanšu, gan laika resursus starpsezonas vajadzībām, līdz ar to vēlos izteikt milzu pateicību kā futbola virslīgas, tā arī LFF komandai par tiktāl paveikto," pēc līguma parakstīšanas sacīja LFV valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu