Kurucs spēlē starta piecniekā; "Nets" zaudējumu sērija turpinās

CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs otrdien guva četrus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, taču viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda cieta zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 103:111 (23:27, 25:22, 29:25, 24:27, 2:10) papildlaikā zaudēja Oklahomasitijas "Thunder".

Bruklinas vienībai šis ir jau 7. zaudējums pēc kārtas. Turklāt otro reizi šajā nogrieznī zaudējums piedzīvots papildlaikā.

Kurucs šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā viņš realizēja 2 no 3 divpunktu metieniem, taču netrāpīja 1 tālmetienu.

Tāpat viņš izcīnīja 2 atlēkušās bumbas, veica 4 rezultatīvas piespēles, un saņēma 4 piezīmes.

"Nets" ar Kurucu laukumā iemeta par 3 punktiem vairāk nekā ielaida, +3 bija labākais +/- rādītājs šajā mačā Bruklinas komandā.

Kurucam šī bija šosezon 21. spēle NBA, taču tikai otrais mačs, kurā viņš laukumā devās starta piecniekā.

"Thunder" vienībā Kriss Pols guva 28 punktus, 20 no tiem 4. ceturtdaļā un papildlaikā.

Vēl uzvarētājiem 22 punktus guva Šejs Džildžess-Aleksandrs, bet Stīvens Adamss guva 10 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas.

"Nets" komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Taurīns Prinss, kurš arī izcīnīja 8 bumbas pie groziem. 20 punktus Bruklinai guva Keriss Leverts.

Trīsarpus minūtes pirms spēles pamatlaika beigām "Nets" komandai bija 7 punktu pārsvars (96:89). Turpinājumā "Thunder" veica 12:5 izrāvienu, Krisam Polam gūstot 10 punktus.

"Nets" komanda nespēja izraut uzvaru spēles pamatlaika pēdējās sekundēs, bet papildlaikā "Thunder" basketbolisti bija pārāki par mājiniekiem.

"Nets" ar 16 uzvarām 36 spēlēs ieņem 8. vietu Austrumu konferencē.

Savukārt "Thunder" ierindojas 7. pozīcijā Rietumos ar bilanci 21 uzvara un 16 zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu