Korpisalo vietu NHL Visu zvaigžņu spēlē ieņems Bļugera komandas biedrs Džarijs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tristans Džarijs
Tristans Džarijs Foto: AP/Scanpix

Savainotā Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsarga Jonasa Korpisalo vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēlē ieņems Teodora Bļugera komandas biedrs Tristans Džarijs, vēsta līgas mājas lapa. 

Somijas vārtu vīrs Korpisalo turpina dziedēt traumu, un viņam zvaigžņu spēle ies secen. Līga ziņo, ka viņa vietu Metropolitēna divīzijas komandā ieņems Džarijs, kurš ikdienā sargā Pitsburgas "Penguins" vārtus. 

Tāpat savainojuma dēļ zvaigžņu spēlē nevarēs piedalīties "Penguins" uzbrucējs Džeiks Gincels, kura vietā piedalīsies viņa komandas biedrs Kriss Letangs. 

24 gadus vecajam Džarijam šī būs pirmā zvaigžņu spēle viņa NHL karjerā. 

"Tas mani pārsteidza," NHL mājas lapā citēts Džarijs, kurš šosezon savos vārtos ielaidis 2,04 ripas un atvairījis 93,4% pretinieku metienu. "Patīkami. Tas ir tas, par ko sapņo katrs bērns."

32 gadus vecajam aizsargam Letangam šī būs jau sestā zvaigžņu spēle. 35 regulārā čempionāta spēlēs viņš šosezon izcēlies ar 10 vārtu guvumiem un 18 rezultatīvām piespēlēm.  

"Ir patīkami, ka tiku uzaicināts piedalīties, bet domāju, ka ir puiši, kuri to ir vairāk pelnījuši nekā es," teica Letangs. 

NHL Visu zvaigžņu spēle notiks 25. janvārī Sentluisā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu