Federers, Nadals un S.Viljamsa piedalīsies Austrālijā gaidāmajā labdarības turnīrā

CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa un Rodžers Federers.
Serēna Viljamsa un Rodžers Federers. Foto: twitter.com

Vadošie pasaules tenisisti Rafaels Nadals, Rodžers Federers un Serēna Viljamsa trešdien apstiprinājuši, ka viņi Austrālijā plāno piedalīties labdarības turnīrā, kurā savāktie līdzekļi tiks ziedoti krūmu ugunsgrēkos cietušajiem.

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) par katru "eisu" jeb netveramo servi sezonas pirmajos turnīros ziedos naudu "Austrālijas Sarkanajam krustam".

Katrs "eiss" Brisbenas, Oklendas, Adelaidas un Hobārtas turnīru vienspēlēs un dubultspēlēs būs 100 Austrālijas dolāru (apmēram 62 eiro) vērts. Tiesa, šobrīd noteikts maksimums 700 "eisi", par kuriem tiks veikti ziedojumi.

Palīdzīgu roku nelaimē nolēmuši sniegt arī Nadals, Federers un Viljamsa, kuri pēc nedēļas Melburnā plāno piedalīties labdarības turnīrā "The Rally for Relief". Šis pasākums notiks vien piecas dienas pirms sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra.

Labdarības turnīra organizatori vēsta, ka bez slavenās trijotnes, šajā pasākumā plāno piedalīties arī japāniete Naomi Osaka, Karolīna Vozņacki no Dānijas, grieķis Stefans Cicips un mājinieks Niks Kiris.

Kiris iepriekš šajā mēnesī paziņoja, ka par katru "eisu" jeb netveramo servi šajā sezonā, viņš veiks 200 ASV dolāru (aptuveni 180 eiro) lielu ziedojumu. Savukārt viņa tautiete Ešlija Bārtija paziņoja, ka visi ienākumi, kas tiks saņemti no Brisbenas turnīra, tiks ziedoti labdarībai.

Austrālijā ugunsgrēkos kopš septembra dzīvību zaudējuši 26 cilvēki un izpostītas 8 000 000 hektāru lielas platības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu