Bijušo Gulbja treniņu partneri Tīmu trenēs "French Open" čempions

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dominiks Tīms.
Dominiks Tīms. Foto: EPA/Scanpix

Austrijas pirmā rakete Dominiks Tīms trešdien pavēstīja, ka viņš turpmāk sastrādāsies ar 1995.gada Francijas atklātā čempionāta uzvarētāju un viņa tautieti Tomasu Musteru, kurš būs viens no vairākiem padomdevējiem.

"Nolēmām strādāt kopā," sarunā ar Austrijas televīzijas kanālu "Servus" teica Tīms.

Musters kopā ar Tīmu šobrīd Austrālijā piedalās "ATP Cup" turnīrā. Tīma jaunais padomdevējs ir Austrijas komandas kapteinis.

Austrijas speciālists pirms "ATP Cup" aizvadīja vairākus treniņus kopā ar Tīmu, bet vēlāk tika nolemts sadarboties. Musters ar Tīmu gada laikā kopumā strādās 20 nedēļas.

Tīms aizvadītajā sezonā "ATP Finals" turnīrā piedzīvoja zaudējumu finālā, bet Francijas atklātajā čempionātā viņš finālā spēlējis pēdējos divus gadus, atzīstot Rafaela Nadala pārākumu.

Musters 1996.gadā sešas nedēļas pabija pirmā numura godā ATP rangā. Viņš Tīmu plāno atbalstīt sezonas gaidāmajos "Masters 1000" un "Grand Slam" turnīros.

Tīms aizvadītajā sezonā laukumā devās 68 spēlēs, izcīnot 49 uzvaras. Pērn viņam izdevās izcīnīt piecas trofejas, bet kopumā karjerā viņš uzvarējis jau 16 turnīros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu