Bļugers ar 1+1 sekmē "Penguins" uzvaru papildlaikā NHL spēlē (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, palīdzot Pitsburgas "Penguins" komandai izcīnīt uzvaru papildlaikā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" izbraukumā ar rezultātu 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 1:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche" komandu, kas cieta trešo zaudējumu pēc kārtas.

Bļugers laukumā pavadīja 20 minūtes un 16 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks starp "Penguins" uzbrucējiem (2:51 mazākumā un 0:25 vairākumā).

Latvijas hokejists nopelnīja 2 rezultativitātes punktus, izpildīja 5 metienus pa pretinieku vārtiem, veica 3 spēka paņēmienus un bloķēja 1 metienu.

Bļugers uzvarēja 10 no 15 iemetieniem. Spēli viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar precīzu metienu Bļugers izcēlās otrajā periodā, panākot neizšķirtu rezultātu 1:1.

Savukārt rezultatīvu piespēli Bļugers nopelnīja papildlaikā, asistējot Džeredam Makkenam uzvaras vārtu guvumā.

"Penguins" komandā ar 1+1 bez Bļugera izcēlās arī Jevgeņijs Malkins un Braiens Rasts, bet Dominiks Kahūns atzīmējās ar 3 rezultatīvām piespēlēm.

"Avalanche" sastāvā ar 1+1 jeb vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Gabriels Landeskogs.

25 gadus vecais Bļugers šosezon NHL piedalījies 44 spēlēs, guvis 6 vārtus un veicis 10 rezultatīvas piespēles.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 59 punktiem 44 spēlēs ieņem 3. vietu, 4 punktus atpaliekot no Bostonas "Bruins" un 6 punktus no sezonas līderes Vašingtonas "Capitals".

Savukārt "Avalanche" ar 55 punktiem 45 spēlēs ierindojas 3. pozīcijā Rietumu konferencē, 1 punktu atpaliekot no Dalasas "Stars" un 8 punktus no NHL čempiones Sentluisas "Blues".

Citā spēlē latviešu uzbrucējs Rūdolfa Balcers pārstāvētā Ostavas "Senators" viesos ar 2:3 (0:1, 2:1, 0;0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Detroitas "Red Wings".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu