Video: Dončičs saplēš kreklu, Kārlailu izraida no zāles (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Riks Kārlails un Luka Dončičs
Riks Kārlails un Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas līderis Luka Dončičs un galvenais treneris Riks Kārlails piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē nespēja valdīt emocijas.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 114:129 (27:45, 31:34, 28:20, 28:30) piekāpās Losandželosas "Lakers", kas izcīnīja septīto uzvaru pēc kārtas.

Dončičs pirmā puslaika beigās saplēsa kreklu, nespējot valdīt dusmas pēc diviem netrāpītiem soda metieniem.

"Es nospēlēju ļoti slikti," pēc mača sacīja pagājušās sezonas NBA labākais debitants, kuram pēc pusotra mēneša būs 21. dzimšanas diena. 

"Bija sajūta, ka vairs nezinu, kā jāspēlē basketbols. Tas nebiju es. Man jākļūst labāka. Daudz labākam," piebilda Dončičs.

Savukārt ceturtajā ceturtdaļā Kārlails nebija apmierināts ar tiesneša lēmumu, saņēma otro tehnisko piezīmi šajā mačā, un tāpēc tika izraidīts ārā no zāles.

Kārlails nebija apmierināts ar to, ka tiesneši atļāva "Lakers" komandai pieprasīt video atkārtojumu, kaut "Mavericks" jau ievadīja bumbu spēlē.

"Man ir jāaizstāv mani puiši. Tā ir daļa no man darba, un es turpināšu to darīt," teica "Mavericks" galvenais treneris.

Porziņģis ceļgala traumas dēļ izlaida sesto spēli pēc kārtas. Šajā nogrieznī "Mavericks" komanda cietusi četrus zaudējumus.

Liepājnieks nespēlēs arī nākamajā mačā, kad "Mavericks" sestdien uzņems Filadelfijas "76ers", taču nākamnedēļ Porziņģis varētu atgriezties laukumā.

"Mavericks" un "Lakers" šis bija ceturtais un noslēdzošais duelis šosezon regulārajā čempionātā. Katrai komandai tagad ir pa divām uzvarām.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Lakers" ir līdere ar 31 uzvaru un 7 zaudējumiem, bet "Mavericks" ieņem 6. pozīciju ar bilanci 23-15.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu