Kovaļčuks sagādā Balcera komandai zaudējumu NHL spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu hokeja uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Kanādas klubu duelī "Senators" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) piekāpās Monreālas "Canadiens", piedzīvojot jau 7. zaudējumu pēc kārtas.

Savukārt "Canadiens" ar šo panākumu pārtrauca 8 zaudējumu sēriju.

Balcers laukumā pavadīja 9 minūtes un 54 sekundes (2 minūtes un 13 sekundes skaitliskajā vairākumā), spēli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists izpildīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem un arī 2 spēka paņēmienus.

"Senators" labā vienīgos vārtus šajā mačā guva Dreiks Batersons, bet "Canadiens" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Niks Suzuki un Iļja Kovaļčuks.

Krievijas hokeja uzbrucējs uzvaras vārtus guva 52 sekundes pirms papildlaika beigām. Viņam šis ir pirmais precīzais metiens "Canadiens" komandā, kurai viņš pievienojās vien 3. janvārī.

36 gadus vecais Kovaļčuks pagājušā gada nogalē tika atbrīvots no Losandželosas "Kings" komandas. Kopš pievienošanās "Canadiens" viņš 4 mačos sakrājis 4 punktus (1 vārti + 3 piespēles).

Par spēles spožāko zvaigzni atzina "Canadiens" vārtsargu Keriju Praisu, kurš atvairīja 41 pretinieku metienu.

"Senators" ar 39 punktiem ieņem 15. jeb pirmspēdējo vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet "Canadiens" ar 45 punktiem ir 13. pozīcijā.

22 gadus vecais Balcers šosezon NHL piedalījies 5 mačos, atzīmējies ar 1 rezultatīvu piespēli un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu