Daugaviņš rezultatīvs trešo KHL spēli pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzēdams viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai vienībai Maskavas "Spartak" svinēt uzvaru.

Latvijā pazīstamo treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Spartak" viesos ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:0, 1:1) pārspēja Minskas "Dinamo".

Daugaviņš vārtus guva trīsarpus minūtes pirms pirmā perioda beigām, kad panāca 2:0, bet rezultatīvi asistēja viņš komandas nākamajos vārtos otrās trešdaļas pirmajā minūtē.

Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, lietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja četros no pieciem iemetieniem.

Karsums nospēlētās 11 minūtēs un 48 sekundēs zaudēja visos trīs iemetienos.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Anatolijs Ņikoncevs.

Daugaviņš šosezon 45 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 19 rezultatīvas piespēles, bet Karsumam 39 dueļos ir desmit precīzi metieni un astoņas piespēles.

Ar rezultativitāti Daugaviņš izcēlās arī iepriekšējos divos mačos, gūstot vārtus un veicot vienu rezultatīvu piespēli. 

Citā spēlē Maskavas "Dinamo" bez Mika Indraša pieteikumā viesos ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

"Dinamo" ar 64 punktiem 49 spēlēs ir otrā Rietumu konferencē, bet "Spartak" ar 60 punktiem 48 dueļos atrodama piektajā vietā. 

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu