Ufas hokejists par Majones traumēšanu saņēmis diskvalifikāciju

CopyDraugiem X Whatsapp
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Ufas "Salavat Julajev" hokejists Grigorijs Paņins par sitienu ar ceļgalu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Rīgas "Dinamo" aizsargam Metjū Majonem saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju, vēsta līga. 

"Šodien Majone nespēlēs, viņam ir kājas sasitums. Pirmajās pārbaudēs nevarēja noteikt precīzu diagnozi, tāpēc Rīgā tiks veikti papildu izmeklējumi," sarunā ar aģentūru LETA sacīja Jānis Stepītis. 

"Dinamo" hokejisti otrdien viesos tiksies ar ambiciozo Sanktpēterburgas SKA. 

Nepilnas trīs minūtes pirms otrā perioda beigām Paņins vienā no spēles epizodēm satraumēja Majoni, kurš cīņu nevarēja turpināt. Pēc mača Sanktpēterburgā "Dinamo" atgriezīsies Rīgā, kur pēc nedēļu ilgas pauzes sāks trīs spēļu sēriju.

Paņinam par sitienu ar ceļgalu piespriesta divu spēļu diskvalifikācija un naudas sods. Tā kā viņam tas ir otrais 5+20 minūšu sods sezonas laikā, "Salavat Julajev" hokejists diskvalificēts vēl uz divām spēlēm, tādējādi viņam kopā jāizlaiž četri mači.

Majone Rīgas "Dinamo" sastāvā šajā sezonā laukumā devies četrās spēlēs, kurās atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli un negatīvu lietderības koeficientu -1. Šosezon viņš spēlēja arī Pekinas "Kuņluņ Red Star" un Minskas "Dinamo" vienībā, kopumā šajās trīs komandās 23 spēlēs iekrājot četras rezultatīvas piespēles un negatīvu lietderību -7.

Bez Majones otrdien no aizsargiem nevarēs spēlēt arī Oskars Bārtulis un Kristaps Sotnieks, kuri savainojumu dēļ nav devušies izbraukumā. Savukārt Kristapam Zīlem traumas dēļ sezona ir beigusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu