Girgensonam neizdodas gūt vārtus trešajā NHL spēlē pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons.
Zemgus Girgensons. Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucējam Zemgum Girgensonam otrdien neizdevās sasniegt personīgo karjeras rekordu un gūt vārtus trešajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē pēc kārtas, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda izcīnīja uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (0:0, 2:1, 2:1) uzvarēja Lasvegasas "Golden Knights" hokejistus.

Girgensons arī šo spēli sāka "Sabres" pirmajā uzbrucēju trijniekā ar komandas kapteini un līderi Džeku Aikelu, uz ledus pavadot 15 minūtes un 53 sekundes (divas minūtes un 44 sekundes mazākumā, bet deviņas sekundes vairākumā). Šajā laikā latvietis tikai vienu reizi meta pa vārtiem, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaras vārtus trešās trešdaļas astotajā minūtē Bufalo komandas labā guva Aikels, kuram tas bija jau 28. precīzais metiens šajā sezonā. Konkrētajā spēles epizodē Aikels kopā ar Girgensonu divatā pret vienu aizsargu aizslidoja pretuzbrukumā, bet Bufalo komandas kapteinis neizlēma piespēlēt latvietim, metot pa vārtiem pats.

26 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies 47 spēlēs, kurās izcēlies ar astoņiem vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir -1. 

Nākamo spēli Bufalo hokejisti aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks) viesos pret Dalasas "Stars". 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 47 spēlēs izcīnītiem 49 punktiem ieņem 11. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu