Kurucam veiksmīga spēle; "Nets" piekāpjas uz viļņa esošajai "Jazz"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Individuāli veiksmīgus sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) demonstrēja Rodions Kurucs, bet viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu. 

"Nets" basketbolisti savā laukumā ar 107:118 zaudēja pēdējā laikā ļoti labu sniegumu rādošajai Jūtas "Jazz", kas izcīnīja jau 10. uzvaru pēc kārtas. 

Kurucs laukumā pavadīja 15:53 minūtes, kuru laikā guva deviņus punktus (2p. 3/5, 3p. 1/1), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi kļūdījās, vienu reizi pārkāpa noteikumus, un spēli pabeidza ar +/- rādītāju 0. 

Bruklinas rezultatīvākais spēlētājs ar 32 punktiem bija līderis Kairijs Ērvings, kura kontā arī 11 rezultatīvas piespēles. 17 punkti Spenseram Dinvidijam. 

Tikmēr "Jazz" sastāvā austrālietis Džo Ingls izcēlās ar 27 punktiem (karjeras rekords), Donovans Mičels pievienoja 25, bet francūzis Rūdijs Gobērs guva 22 punktus un izcīnīja 18 bumbas zem groziem. 

"Jazz" komandai ir 10 uzvaru sērija. Jūtas komanda uzvarējusi 15 no iepriekšējiem 16 mačiem.

Iepriekšējā spēlē laukumā atgriezās "Nets" vadošais saspēles vadītājs Ērvings, kurš nebija spēlējis kopš 15. novembra.

Nākamais mačs "Nets" komandai paredzēts jau naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks), kad viesos jātiekas ar Filadelfijas "76ers". Pēc tam sekos trīs spēles pēc kārtas savā laukumā. 

21 gadu vecais Kurucs šosezon vidēji mačā guvis 4,4 punktus un izcīnījis 2,6 atlēkušās bumbas. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Nets" 39 mačos izcīnītām 18 uzvarām ieņem 8. pozīciju, kamēr "Jazz" pakāpusies uz otro vietu Rietumu konferencē. Jūtas vienība 40 spēlēs tikusi pie 28 uzvarām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu