Ankipāns: Esam apmierināti ar spēli, labi strādājām (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc kārtējā zaudējuma pauda, ka ir apmierināts ar komandas parādīto sniegumu uz ledus.

"Dinamo" otrdien viesos ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) zaudēja vienai no līgas vadošajām komandām Sanktpēterburgas SKA. Rīdzinieki zaudējuši četros mačos pēc kārtas, trijos no tiem paliekot "sausā".

"Sākām labi, un viss ritēja tā, kā mēs vēlētos. Diemžēl neizdevās gūt vārtus, turpretī SKA ātrajā uzbrukumā spēja atzīmēties. Pie tam nonākt trijatā pret tādu komandu nepavisam nav labi. Esam apmierināti ar spēli, labi strādājām. Spēlējām cieši un nedevām viņiem daudz iespēju, bet SKA, bez šaubām, uzvarēja pelnīti. Nekādu pretenziju pret saviem puišiem nav, atdeve bija laba, par ko esmu pateicīgs," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Rīdzinieki svētdien izbraukumā piedzīvoja sagrāvi ar 0:5 Ufas "Salavat Julajev", turklāt traumas dēļ cīņu nepabeidza Majone.

"Sanktpēterburgā veicām pārbaudes, mūsu ārsti tagad ar to nodarbojas. Izskatās ne pārāk labi: viņš šajā sezonā, iespējams, vairs nespēlēs. Tas sitiens ar ceļgalu bija pavisam nepatīkams," atklāja Ankipāns.

Pretinieku galvenais treneris Aleksejs Kudašovs atzīmēja rīdzinieku organizēto spēli.

"Pakāpeniski palielinājām tempu, un spēle vairāk risinājās uzbrukuma zonā. Kontrolējām ripu un veidojām momentus. Ne visu realizējām, taču maču novedām līdz loģiskam iznākumam. Pēc gūtiem vārtiem bija vieglāk un varējām kontrolēt spēles gaitu," uzsvēra Kudašovs.

"Dinamo" ar 32 punktiem 48 spēlēs ir pirmspēdējā līgā, Rietumu konferencē apsteidzot vien Minskas "Dinamo", kam ir tikpat punktu tikpat spēlēs, bet mazāk uzvaru pamatlaikā. Pirmais astotnieks Rietumos ir 20 punktu attālumā, līdz ar to rīdzinieku tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. Savukārt SKA Rietumos ar 67 punktiem 48 mačos ir trešā.

Abas komandas KHL čempionātā iepriekš tikušās 40 reizes, no kurām rīdzinieki uzvaru svinējuši 12 reizes, no tām trīsreiz - papildlaikā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu