"Mavericks" bez Porziņģa sakauj līgas pastarīti "Warriors"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ļoti pārliecinošu uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī (Latvijas laiks) bez savainotā Kristapa Porziņģa izcīnīja Dalasas "Mavericks" komanda. 

Dalasas vienība viesos ar rezultātu 124:97 (36:26, 29:21, 29:24, 30:26) pārspēja Goldensteitas "Warriors", kuru šosezon nomocījuši savainojumi. 

"Warriors" piedzīvoja devīto neveiksmi pēc kārtas. 

Porziņģa atgriešanās ierindā pagaidām ir neskaidra. Iespējams, viņš varēs piedalīties nākamajā mačā naktī uz ceturtdienu (Latvijas laiks) viesos pret Sakramento "Kings". 

24 gadus vecais Porziņģis izlaidis astoņas spēles pēc kārtas. Šogad laukumā viņš nav bijis, tiesa, ir atsācis treniņus. 

Rezultatīvākais šajā mačā ar gūtu 21 punktu bija Dvaits Pauels, bet 20 punkti bija līderim Lukam Dončičam. Tikmēr mājiniekiem 17 punktus guva rezervists Džordans Pūls.

"Mavericks" ar 24 uzvarām 39 spēlēs saglabā sesto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Warriors" ar deviņiem panākumiem 41 cīņā ir pārliecinoši pēdējā starp 15 komandām.

Porziņģis šosezon vidēji laukumā pavada 31,2 minūtes, kuru laikā caurmērā izceļas ar 17,3 gūtiem punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu