Porziņģis: Celis vēl nedaudz sāp

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē nepiedalījās tāpēc, ka iesildīšanās laikā atkal sajutis sāpes ceļgalā, lai arī dienu iepriekš viņš juties lieliski, sarunā ar medijiem norādīja sportists.

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien nedevās laukumā NBA spēlē, kamēr viņa pārstāvētā vienība Dalasas "Mavericks" izcīnīja uzvaru.

"Mavericks" viesos ar 127:123 (35:31, 36:36, 37:26, 19:30) uzvarēja Sakramento "Kings", svinot trešo panākumu pēc kārtas.

"Celis vēl nedaudz sāp, kad izdaru konkrētas darbības. Nejutos pārāk labi, tāpēc treneris pieņēma lēmumu dot man vēl laiku," pēc "Mavericks" uzvaras teica Porziņģis. 

Pirms spēles pret Sakramento "Kings" ESPN apskatnieks Tims Makmahons vēstīja, ka Porziņģis, visticamāk, varētu atgriezties laukumā. Šādu pašu informāciju neilgi pirms spēles apstiprināja arī galvenais treneris Riks Kārlails, taču liepājnieks laukumā nedevās. Viņš pats neslēpa pārsteigumu par pēdējā laikā piedzīvotajām veselības likstām.

"Vakar jutos lieliski. Aizvadīju treniņu. Tas nebija pats smagākais, taču gana solīds. Sajūtas bija labas - nekādas asas sāpes vai kas tamlīdzīgs, bet spēles dienā sāku atkal just nelielas sāpes," sajūtas aprakstīja basketbolists. "Sāku iesildīties, un sāpes kļuva aizvien spēcīgākas."

"Par to paziņoju medicīniskajam personālam. Viņi šādus gadījumus izvērtē ļoti rūpīgi, tāpēc tika nolemts, ka es vēl kādu laiku atpūtīšos."

Porziņģis ceļa sāpju dēļ nepiedalījās 31.decembra mačā, kurā viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" viesos ar rezultātu 101:106 piekāpās Oklahomasitijas "Thunder". Kopš tā brīža Latvijas basketbolists laukumā nav bijis.

Kopumā līdz šim liepājnieks izlaidis jau deviņas "Mavericks" spēles. Porziņģis šosezon vidēji laukumā pavada 31,2 minūtes, kuru laikā caurmērā izceļas ar 17,3 gūtiem punktiem, 9,4 atlēkušajām bumbām, 1,5 rezultatīvām piespēlēm, kā arī 2,1 bloķētu metienu.

Kopš 14.decembra "Mavericks", kuras bilance šosezon ir 26-15, uzvarējusi deviņās no 17 spēlēm.

Nākamā spēle "Mavericks" paredzēta piektdien pret Portlendas "Trail Blazers".

Dalasas vienība ar 26 panākumiem 41 spēlē Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu