Šavi paskaidro, kāpēc noraidījis sapņu darbu trenēt "Barcelona"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šavi
Šavi Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais futbola granda "Barcelona" ilggadējais pussargs Šavjers Ernandess Kreus jeb Šavi darba piedāvājumu savā bijušajā klubā noraidījis tāpēc, ka šī iespēja nākusi nedaudz par agru, norādīja bijušais futbolists.

Pēc Ernesto Valverdes atlaišanas uz "Barcelona" trenera amatu tika izraudzīti trīs kandidāti, starp kuriem bija arī Dohas "Al-Sadd" komandas speciālists Šavi.

"Jā, esmu saņēmis piedāvājumu vadīt "Barcelona" klubu. To man piedāvāja komandas sporta direktors Ēriks Abidals un izpilddirektors Oskars Grau," sacīja Šavi.

"Nenoliegšu, ka šādu piedāvājumu nemaz negaidīju," par notikušajām sarunām stāstīja bijušais futbolists.

"Negaidīju, jo uzskatu, ka man vēl ir par agru trenēt "Barcelona" komandu," uzskata Šavi.

"Taču nepārprotiet mani. Trenēt šā kluba spēlētājus ir mans sapņu darbs."

Ņemot vērā, ka Šavi nolēma turpināt darbu savā pašreizējā klubā, ar kuru viņam ir līgums līdz šīs sezonas beigām, par "Barcelona" jauno treneri tika iecelts Kiki Setjens. Viņam līgums ar komandu ir līdz 2022.gadam, taču vienībai gadu iepriekš ir iespēja to lauzt.

"Man patīk, kā strādā Setjens. Ceru, ka viņam būs daudz panākumu pie "Barcelona" stūres," atbalstu jaunajam Barselonas vienības trenerim pauda Šavi.

"Barcelona" savu nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad mājās uzņems sezonu labi aizvadošo "Granada".

Barselonas komanda pēc 19 spēļu kārtām ar 40 punktiem ieņem pirmo vietu čempionātā, taču Madrides "Real" ir tikpat punktu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu