Noskaties: Ovečkins pietuvojas NHL vēsturē labāko "snaiperu" Top 10

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Aleksandrs Ovečkins ceturtdien izcēlās ar "hat-trick", kā rezultātā viņš 30 vārtus ir guvis visās 15 sezonas, kuras viņš pavadījis NHL.

Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) uzvarēja Ņudžersijas "Devils". 

Bez Ovečkina trim vārtiem, divas rezultatīvas piespēles iekrāja Džons Karlsons un Niklass Bekstrēms. "Devils" komandā vārtus guva Veins Simonds un Bleiks Kolmens.

Ovečkinam šie bija jau 30.vārti sezonā, ko viņš iespējis arī iepriekšējās 14 sezonās. Ceturtdien viņš nopelnīja savas karjeras 25. "hat-trick", bet kopumā gūtie 689 vārti viņu atstājuši vairs tikai viena "gola" attālumā no labāko desmitnieka.

Bombardieru sarakstā Ovečkins šobrīd ir 11.vietā, bet leģendārais Mario Lemjē ar 690 vārtiem noslēdz desmitnieku.

Citā spēlē Vankūveras "Canucks" mājās ar 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pieveica Arizonas "Coyotes". Uzvarētāju labā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Ēlias Petešons, bet vienīgos "Coyotes" vārtus iemeta Kristiāns Dvoraks.

Pie uzvaras mājās tika arī Kolorādo "Avalanche", kas ar 4:0 (2:0, 2:0, 0:0) pārspēja Sanhosē "Sharks". Vārtus Kolorādo klubā iemeta Valērijs Ničuškins, Keils Makārs, Raiens Greivss un Mets Kalverts.

Tikmēr Tampabejas "Lightning" viesos ar 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) zaudēja Minesotas "Wild". Mājinieku komandā vārtus iemeta Zeks Parizē, Jūels Eriksons Eks un Raians Saters, bet Tampabejas vienībā divreiz izcēlās Ņikita Kučerovs.

Citviet Ņujorkas "Islanders" mājās ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers". 

"Rangers" vienībā Mika Zibanejads iekrāja 1+1, bet pretējā laukuma pusē vārtus guva Džošs Beilijs un Entonī Boviljē.

Savukārt vienīgo "bullīšu" sēriju no 13 mačiem ceturtdien aizvadīja Toronto "Maple Leafs" un Kalgari "Flames". 

"Maple Leafs" mājās ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja "Flames". Pamatlaikā vārtus guva Toronto spēlētājs Viljamss Nīlanders un "Flames" hokejists Dereks Raians. Uzvaru "bullīšos" izrāva Metjū Tkečaks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu