Norvēģijas biatlonistes uzvar arī ceturtajā PK sezonas stafetē

CopyDraugiem X Whatsapp
Norvēģijas dāmu biatlona stafetes komanda.
Norvēģijas dāmu biatlona stafetes komanda. Foto: EPA/Scanpix

Norvēģijas sieviešu biatlona kvartets Karulīne Ofigstada Knotene, Ingrīda Lanmarka Tandrevolla, Tirila Ekhofa un Marte Ulsbū-Reiselanna piektdien Rūpoldingā izcīnīja uzvaru Pasaules kausa piektā posma 4x6 kilometru stafetē.

Pēc pirmās stafetes maiņas norvēģiete bija viena 16.vietā, otrajā maiņā pakāpās uz astoto vietu, bet pamati uzvarai tika ielikti pēdējā etapa pirmajā šaušanā, kurā Ulsbū-Reiselanna ieguva 12 sekunžu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Franciju.

Norvēģijas kvarteta finiša laiks bija viena stunda astoņas minūtes un 46,4 sekundes. Norvēģietes visu mērķu aizvēršanai pielietoja deviņas rezerves patronas.

Francijas četrotne izmantoja par vienu patronu mazāk un zaudēja 10,7 sekundes, bet trešās vietas ieguvējai Šveicei bija vajadzīgas tikai četras rezerves patronas. Šveicietes bija vēl desmit sekundes lēnākas.

Ceturto vietu ieņēma Vācija, piektā bija Zviedrija, bet pirmo sešinieku noslēdza Ukraina. Igaunietes izcīnīja 15.vietu 23 komandu konkurencē.

Šosezon visās četrās stafetēs uzvarējušas Norvēģijas biatlonistes. Sestdien stafetē sacentīsies vīrieši.

Pasaules kausa izcīņā šajā sezonā kopumā būs deviņi posmi un pasaules čempionāts, kas februārī notiks Antholcā-Anterselvā, Itālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu