Smonam pirmais punkts NLA čempionātā; Ķēniņš izceļas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokejists Sandis Smons piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē nopelnīja savu pirmo rezultativitātes punktu šajā līgā, kamēr Ronalds Ķēniņš citā spēlē ar rezultatīvu piespēli nespēja glābt savu komandu "Laussane" no zaudējuma.

Ženēvas "Servette" viesos ar 3:7 (2:2, 0:1, 1:4) piekāpās "Biel".

Viesu rindās Smons laukumā pavadīja desmit minūtes un 21 sekundi, rezultatīvi piespēlējot komandas otro vārtu guvumā, kas viņam bija pirmais punkts NLA čempionātā. Tāpat aizsargs izdarīja vienu metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Servette" rindās spēlēja arī Deniss Smirnovs, kurš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 35 sekundēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja piecos no 14 iemetieniem, spēli noslēgdams ar neitrāli lietderību.

Citā spēlē "Laussane" viesos ar 3:4 (1:0, 1:1, 1:2, 0:1) papildlaikā zaudēja "Bern".

Ķēniņš zaudētāju rindās laukumā pavadīja nepilnas 13 ar pusi minūtes, rezultatīvi piespēlējot komandas pirmo vārtu guvumā. Uzbrucējs arī izdarīja divus metienus pa vārtiem, tikpat reizes bloķēja pretinieka mesto ripu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas valstsvienības uzbrucējs šosezon 34 spēlēs izcēlies ar četriem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Visbeidzot Ivars Punnenovs ar lielisku sniegumu kaldināja savas komandas Langnau "Tigers" uzvaru. "Tigers" viesos ar 3:1 (0:0, 0:1, 3:0) uzvarēja "Lugano".

Punnenovs vārtos aizvadīja visu spēli un kopumā atvairīja 33 no 34 metieniem, tiekot galā ar 97,06% raidījumu.

"Tigers" pieteikumā bija iekļauts arī uzbrucējs Toms Andersons, bet viņš laukumā nedevās.

Sestdien no latviešu pārstāvētajām komandām laukumā nedosies vienīgi "Laussane".

NLA čempionātā "Servette" ar 65 punktiem 38 spēlēs ieņem ceturto vietu, pozīciju zemāk ar 54 punktiem 35 dueļos atrodas "Laussane", bet "Tigers" 36 mačos iekrājusi 51 punktu, ieņemot septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu