Mejeris ar desmit punktiem kaldina pārliecinošu "Parma" komandas uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris sestdien guva desmit punktus Vienotās līgas spēlē, kaldinādams Permas "Parma" komandas pārliecinošu uzvaru.

Permas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 106:71 (29:24, 31:28, 27:9, 19:10) pārspēja "Ņižņij Novgorod" komandu.

Mejeris šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā grozā raidīja četrus no septiņiem divpunktu metieniem un divus no trim "sodiņiem", kā arī garām aizmeta vienīgo tālmetienu.

Tāpat latviešu basketbolistam sešas atlēkušās bumbas, pa četrām piezīmēm un izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem un efektivitātes koeficients 11.

Mājiniekiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Artjoms Zabeļins. Viesiem 16 punktus guva Maikls Dženkinss.

Citā spēlē zaudējumu viesos piedzīvoja Minskas "Cmoki" ar Edmundu Valeiko treneru korpusā, kas Krasnodarā ar 70:78 (17:16, 21:20, 10:20, 22:22) piekāpās "Lokomotiv-Kubaņ" vienībai.

Uzvarētāju rindās varens "double-double" sanāca Alanam Viljamsam, kurš sakrāja 25 punktus, 16 atlēkušās bumbas  un piecas rezultatīvas piespēles, kā arī lietderības koeficientu 38, bet viesiem 20 punkti Domineza Bārneta kontā.

"Parma" ar piecām uzvarām 14 spēlēs ir pakāpusies uz 11.vietu 13 vienību vidū, bet "Cmoki" ar trim panākumiem 13 mačos ieņem pēdējo vietu līgā.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu