Kurucam divi tālmetieni "Nets" zaudējumā "Bucks" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs pret Krisu Midltonu
Rodions Kurucs pret Krisu Midltonu Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs sestdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Bruklinas "Nets" komandai ciešot zaudējumu.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 97:117 (22:30, 20:27, 29:36, 26:24) piekāpās līgas līdervienībai Milvoki "Bucks", kas svinēja sesto uzvaru pēc kārtas.

Kurucs maču sāka starta pieciniekā, laukumā pavadot 19 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā realizēja divus no septiņiem tālmetieniem, pa vienam katrā no pirmajām divām ceturtdaļām.

Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, divas reizes kļūdījās un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar cēsnieku laukumā ielaida par diviem punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija viens no labākajiem rādītājiem komandā.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Kairijs Ērvings. 

"Bucks" komandā ar 29 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Jannis Adetokunbo, bet 20 punkti bija Krisam Midltonam.

Viesi iedzinējos bija vien spēles pirmajā ceturtdaļā, bet visa mača gaitā "Nets" komandai ļāva realizēt vien trešdaļu metienus no spēles.

"Nets" ar 18 uzvarām 41 mačā ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Bucks" ar 38 panākumiem 44 dueļos ir pirmā Austrumos un visā līgā.

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs pirmdien, kad plkst.22 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu