Jevpalovam vārtu guvums uzvarētā AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Rocket de Laval/Facebook

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien izcēlās ar gūtiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, palīdzēdams Lavālas "Rocket" komandai svinēt uzvaru.

"Rocket" viesos ar rezultātu 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja Manitobas "Moose" vienību.

Jevpalovs vārtus guva trešā perioda devītajā minūtē, kad panāca 3:0. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem, tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1 un tika atzīts par spēles trešo spožāko zvaigzni.

Rīdzinieks šajā sezonā 38 spēlēs guvis piecus vārtus, veicis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Turpretī zaudējumu cieta aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas viesos ar 3:4 (1:0, 0:2, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Šarlotas "Checkers" pārākumu.

Rubīns šajā mačā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Viņam šajā sezonā 27 mačos ir vieni gūti vārti, sešas piespēles un pozitīva lietderība +4.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators", kas ar 52 punktiem 41 mačā ieņem otro vietu Ziemeļu divīzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu