Timmam mazs spēles laiks "Himki" uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.com

Latviešu basketbolists Jānis Timma svētdien guva trīs punktus Vienotās līgas spēlē, pielikdams roku Maskavas apgabala "Himki" komandas uzvarā.

"Himki" savā laukumā ar rezultātu 91:87 (18:24, 36:16, 19:22, 18:25) pārspēja Krasnojarskas "Jeņisej" komandu.

Timma šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 46 sekundes, pēc maiņas otrās ceturtdaļas vidū laukumā vairs neatgriežoties. Viņš grozā raidīja vienu no diviem tālmetieniem, bet netrāpīja savu vienīgo divpunktu metienu.

Tāpat krāslavietis veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, vienu reizi pārkāpa noteikumus un tika pie sešiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Dairis Bertāns leģionāru limita dēļ nebija pieteikts spēlei.

Uzvarētājiem ar 21 punktu un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aleksejs Šveds, bet pretiniekiem 26 punkti bija Denisam Zaharovam.

Latviešu pārstāvētā "Himki" komanda ar 13 uzvarām 14 spēlēs Vienotajā līgā ieņem pirmo vietu.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu