Dikeulaku rezultatīvs sniegums zaudējuā pret Eirolīgas komandu "Fenerbahce"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Dikeulaku
Elīna Dikeulaku Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas basketboliste Elīna Dikeulaku svētdien guva 19 punktus Turcijas čempionāta mačā, taču neglāba Adanas ASKI komandu no zaudējuma.

Adanas basketbolistes viesos ar rezultātu 83:90 (18:20, 21:23, 19:18, 25:29) piekāpās FIBA Eirolīgas B grupas līderei Stambulas "Fenerbahce Eznur Kablo".

Dikeulaku laukumā pavadīja 36 minūtes un 58 sekundes, grozā raidot sešus no astoņiem divpunktu, vienu no pieciem trīspunktu metieniem un piecus no četriem "sodiņiem". 

Tāpat viņa izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, astoņas reizes rezultatīvi piespēlēja, sešas reizes kļūdījās, pārtvēra divas bumbas, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja septiņus pārkāpumus un tika pie 19 efektivitātes koeficienta punktiem.

Ar 25 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām mājiniecēm atzīmējās Daniele Edamsa, bet pretiniecēm pa 22 punktiem guva Aļina Jagupova un Sesīlija Zandalasīni.

Aijas Putniņas pārstāvētā Ankaras "Čankaja Universitesi" komanda Turcijas čempionātā ar astoņām uzvarām 13 spēlēs ieņem ceturto vietu, savukārt Adanas ASKI pieciem panākumiem 14 ir desmitā starp 13 vienībām.

Tikmēr Itālijas A sērijā uz rezervistu soliņa palika Laura Meldere, kuras pārstāvētā Venēcijas "Umana Reyer" savā laukumā ar 75:65 (15:18, 15:11, 17:20, 18:16) pārspēja Palermo "Sicily By Car" vienību. Viena no venēciešu līderēm Anete Šteinberga šonedēļ Eirolīgas mačā guva traumu un svētdien nebija spēles pieteikumā.

Venēcietes A sērijā ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu