Ar Gudļevska 40 atvairītajiem metieniem nepietiek "Fischtown Pinguins" uzvarai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis (pa labi).
Kristers Gudļevskis (pa labi). Foto: https://www.facebook.com/Fischtown.Pinguins/

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis svētdien demonstrēja labu sniegumu Vācijas augstākās līgas (DEL) spēlē, taču ar to nebija gana, lai viņa pārstāvētā Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" svinētu uzvaru.

Brēmerhāfenes hokejisti viesos ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Volfsburgas "Grizzlys" komandai.

Gudļevskis šajā mačā atvairīja 40 no 41 pretinieku mestās ripas, bet pēcspēles metienos ielaida divus no četriem "bullīšiem".

Viņš DEL čempionātā laukumā bijis 16 spēlēs, kurās svinējis desmit uzvaras, vidēji ielaidis 2,89 ripas un atvairījis 90% metienu. Tikai trijos no šiem 16 mačiem "Fischtown Pinguins" nav tikusi pie punktiem.

Turpretī uzvaru svētdien svinēja uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētā Diseldorfas EG komanda, kas savā laukumā ar 3:2 (1:1, 1:0, 1:1) apspēlēja Štraubingas "Tigers" vienību. Bukarts uz ledus pavadīja 14 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bukarts šosezon piedalījies 34 mačos, kuros guvis septiņus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles.

Kopvērtējumā Gudļevska pārstāvētā komanda ar 63 punktiem 39 mačos ieņem sesto vietu, bet Bukarta vienība ar 59 punktiem 38 cīņās ir septītā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu