Makgregors: Kas tālāk? Man patīk pusvidējais svars

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais īru jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors atklājis, ka viņš nav labākajā sportiskajā formā un plāno turpināt cīnīties pusvidējā svara kategorijā. 

Pagājušās nedēļas nogalē Makgregors Lasvegasā aizvadīja savu atgriešanās cīņu MMA ringā. "UFC 246" cīņu šova ietvaros viņš jau pēc 40 sekundēm nokautēja Donaldu "Kovboju" Seroni. 

"Esmu atgriezies. Tās ir lieliskas sajūtas," izdevums "BoxingScene" citē Makgregora teikto. "Esmu kļuvis par pirmo cīkstoni, kurš uzvarējis ar nokautu pirmajā raundā trīs svara divīzijās. Nevarētu teikt, ka būtu savā labākajā sportiskajā formā, bet esmu tuvu tam. Kas tālāk? Man patīk pusvidējais svars, ļoti labi sevi jūtu šajā kategorijā, bet tas nenozīmē, ka es nevarētu atkal cīnīties vieglajā svarā."

Pēc cīņas Makgregors bija gatavs mest izaicinājumu teju visiem cīkstoņiem, tai skaitā 77 kilogramu divīzijas čempionam Kamaru Usmanam un UFC "sliktajam zēnam" Horhem Masvidālam.

UFC organizācijas prezidents Dana Vaits ir ar mieru organizēt Makgregora un krievu MMA zvaigznes Habiba Nurmagomedova revanša cīņu. Iepriekš gan Krievijas pārstāvja tēvs norādīja, ka šāda cīņa varētu notikt, ja viņa dēls saņemtu honorāru 100 miljonu ASV dolāru apmērā. 

"Ļoti gribētu cīnīties Krievijā. Dana gan mīl Lasvegasu. Bet paskatīsimies, kas notiks. Es gribu cīnīties un parādīt cilvēkiem kārtīgu šovu. Cilvēki uz ielas sauca manu vārdu, mēs gribam tur cīnīties," preses konferencē sacīja Makgregors. 

Makgregors savas karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis četrus zaudējumus. Tikmēr Seronem šis bija 14. zaudējums 51 cīņā. Amerikānis savas karjeras laikā ir izcīnījis 36 uzvaras, bet viens no viņa dueļiem ir pasludināts par neieskaitītu (no contest).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu