Noskaties: lietuvietim Sabonim pirmais "triple-double" NBA karjerā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Domants Sabonis
Domants Sabonis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Indianas Pacers spēlētājs Domants Sabonis svētdien izcēlās ar karjeras pirmo "triple double", kā rezultātā viņa pārstāvētajai komandai Indianas "Pacers" izdevās izcīnīt uzvaru.

"Pacers" viesos ar 115:107 (15:21, 29:29, 30:31, 41:26) uzvarēja Denveras "Nuggets", svinot jau piekto panākumu pēc kārtas.

Sabonis uzvarētāju labā iemeta 22 punktus, izcīnīja 15 bumbas zem groziem un desmit reizes rezultatīvi piespēlēja.

22 punktus guva arī Malkolms Brogdons un Tīdžejs Vorens, bet par diviem vairāk iemeta Dags Makdermots.

"Nuggets" komandā 30 punkti un desmit atlēkušās bumbas Nikolam Jokičam, savukārt pa 16 punktiem guva Džerami Grants un Vils Bārtons.

Citā spēlē Sanantonio "Spurs" savā laukumā ar 107:102 (28:31, 32:23, 26:30, 21:18) pārspēja Miami "Heat".

"Spurs" rindās 21 punktu guva Lamarkuss Eldridžs, par vienu mazāk iemeta Demārs Derouzens, kura rēķinā arī deviņas bumbas zem groziem un tikpat rezultatīvas piespēles, bet 18 punktus pievienoja Petijs Milss.

"Heat" komandā Bams Adebajo izcēlās ar 21 punktu un 16 atlēkušajām bumbām, 19 punkti Goranam Dragičam, bet 18 Kendrikam Nanam.

Pirmdien plkst.21 pēc Latvija laika Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" tiksies ar Detroitas "Pistons", bet stundu vēlāk Rodions Kurucs un Bruklinas "Nets" uzņems Filadelfijas "76ers".

Savukārt otrdien laukumā, visticamāk, atgriezīsies Kristaps Porziņģis, kurš Dalasas "Mavericks" komandai veselības problēmu dēļ nav palīdzējis pēdējos desmit mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu