Bļugera "Penguins" otro reizi šosezon negūst vārtus NHL mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Divu spēļu uzvaru sērija Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī pārtrūka Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins" komandai. 

"Penguins" hokejisti ar rezultātu 0:3 izbraukumā piekāpās Filadelfijas "Flyers" vienībai, kas svinēja otro panākumu pēc kārtas. 

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 18:08 minūtes, no kurām 3:26 spēlēja mazākumā. Viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem, lietoja trīs spēka paņēmienus, uzvarēja piecos no 14 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Šis "Penguins" komandai ir otrais sausais zaudējums šosezon. 

Spēles spožākās zvaigznes balvu izpelnījās Filadelfijas vārtsargs Braiens Eliots, kurš tika galā ar visiem 19 pretinieku metieniem. 

Ar vārtu guvumiem izcēlās Jakubs Vorāčeks, Džeimss van Rimsdīks un Džastins Brauns. 

25 gadus vecais Bļugers šosezon laukumā devies 49 mačos, kuros guvis septiņus vārtus, veicis 10 rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderības koeficientu +4.  

Arī nākamo maču "Penguins" aizvadīs pret "Flyers" komandu. Tas notiks 1. februārī Pitsburgā pēc NHL Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 50 spēlēs izcīnītu 31 uzvaru ieņem augsto trešo pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu