Rīgas "Dinamo" vārtsargs Salāks: Biju ļoti dusmīgs papildlaikā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksanders Salāks
Aleksanders Salāks Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" komandas vārtsargs Aleksandrs Salāks bija ļoti neapmierināts ar tiesnešu lēmumu spēles papildlaikā, hokejists neslēpa sašutumu pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē.

Rīgas "Dinamo" otrdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 pagarinājumā piekāpās HK "Soči" vienībai.

Rīdzinieki neizmantoja nevienu no sešām iespējām spēlēt skaitliskajā vairākumā. Tiesa, arī pretinieki neizmantoja četras iespējas.

"Nerādījām sliktu spēli, bet mums ir jārealizē savi momenti. Mēs tos pārāk daudz izniekojam. Papildlaikā spēles liktenis tika izšķirts," kluba mājaslapā intervijā sacīja Salāks.

33 gadus vecais čehu vārtsargs atvairīja 17 no 19 pretinieku metieniem. Traumas dēļ viņš nebija spēlējis kopš 30. decembra.

"Pašam noteikti nebija viegla spēle. Atgriezos pēc nepatīkama savainojuma izdziedēšanas. Jutos nepārliecināts, taču komanda palīdzēja. Nebija bīstamu momentu, tātad aizsardzībā puiši strādāja labi," teica Salāks.

Rīgas "Dinamo" spēlētāji un treneri spēles papildlaikā saskatīja noteikumu pārkāpumu pret aizsargu Kristapu Sotnieku, taču tiesneši to nefiksēja, kā rezultātā pretinieki guva uzvaras vārtus.

"Biju ļoti dusmīgs papildlaikā. Es pat nezinu, ko teikt. Uz kuru pusi skatījās tiesnesis? Protams, mums ir jārealizē savas iespējas, lai nenonāktu līdz šādam iznākumam," atzina vārtsargs.

Rīgas "Dinamo" ar 33 punktiem ir pēdējā vietā Rietumu konferences turnīra tabulā un arī visā KHL kopvērtējumā.

Rīdzinieki par vienu punktu atpaliek no Baltkrievijas kluba Minskas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu