Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeriņš saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Džeriņš (vidū).
Andris Džeriņš (vidū). Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Andris Džeriņš par pārkāpumu pret līnijtiesnesi otrdienas mačā saņēmis divu spēļu diskvalifikāciju, ziņo līga.

"Dinamo" otrdien ar rezultātu 1:2 papildlaikā zaudēja "Soču" klubam, bet Džeriņš otrās trešdaļas pašā izskaņā saņēma noraidījumu līdz mača beigām par tiesneša klupināšanu.

Spēles laikā uzbrucējs bija ļoti neapmierināts ar soģu lēmumu noraidīt viņu līdz mača beigām. Savdabīgi, ka tiesnesis neapdomīgi pieslidoja pie atvērtajām noraidīto spēlētāju soliņa durvīm. Tas notika tieši brīdī, kad Džeriņš lēca uz ledus, lai iesaistītos spēlē.

Lai gan "Dinamo" komandas uzbrucēja pārkāpums nebija apzināts, viņam trešdien piespriesta papildus divu spēļu diskvalifikācija, kā arī naudas sods.

Līdzīgu pārkāpumu citā KHL otrdienas mačā veica Habarovskas "Amur" uzbrucējs Maksims Ignatovičs. Viņa pārkāpumu pret tiesnesi trešdien izskatīja līgas Disciplinārā komiteja, arī lemjot piešķirt hokejistam divu spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu.

KHL disciplinārā reglamenta konkrēts punkts paredz papildu sodu par spēles laikā izdarītu pārkāpumu pret tiesnešiem.

31 gadu vecais Džeriņš šajā KHL sezonā laukumā devies 41 spēlē, izceļoties ar diviem gūtiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu